Program de fidelizare

Pentru a ne arata recunostiinta ca esti clientul nostru iti punem la dispozitie un program de fidelizare cum nu ai mai vazut nicaieri, cu reduceri de pana la 50% !!

Cum beneficiez de reducere ?

Ei bine, in primul rand trebuie sa fi cumparat cel putin odata de pe Bijuterii-inox.ro
In functie de cate comenzi ai facut te vei califca pentru urmatoarele discounturi:

  1. Reducere de 50 % la a patra comanda efectuata
  2. Reducere de 35 % la a treia comanda efectuata
  3. Reducere de 20 % la a doua comanda efectuata
  4. Reducere de 10 % daca ne recomanzi unui prieten (ca sa primesti aceasta reducere prietenul care face comanda pe site-ul nostru trebuie sa treaca la comentarii/sau sa ne spuna la telefon daca face comanda telefonica/ Numele tau si adresa ta de e-mail pe care sa iti trimitem codul voucherului)

Cum primesc voucherul ?

In primul rand voucherul de care beneficiezi va fi unul personalizat special pentru tine, in functie de grila de reduceri de care beneficiezi si il vei primi pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat pe site. Daca ai facut deja o comanda telefonica si noi nu avem adresa ta de e-mail , ne poti suna sau trimite un mail prin formularul de contact afisat in partea din dreapta sus a magazinului nostru, si o sa iti trimitem voucherul pe adresa de mail specificata de tine in maxim 24h.

 

Cum folosesc Voucherul de Fidelitate ?

Ei bine, nimic mai usor, tot ce trebuie sa faci este sa introduci codul voucherului in casuta '' Cod Cupon'' afisata in cosul de cumparaturi si sa apesi butonul Aplica Cod care apare in dreapta casutei , si reducerea va fi aplicata automat!

 

* ATENTIE! Voucherul este valabil doar pentru produsele care nu se afla deja la promotie (care nu au deja pretul redus) !!