Program de Loialitate! Primesti 20% din valoarea comenzii inapoi in WALLET

Comanda de minim 115,00 RON si primesti 15% extra-reducere, pe langa pretul afisat! 


Bijuterii-inox.ro (www.bijuterii-inox.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • SameDay Curier pentru orice localitate din tara- indiferent ca este oras sau sat. Livrare in 1-2 zile, Grila de calcul in functie de valoarea comenzii
    0 RON - 169.99 RON: 15 RON
    Peste  > 170 RON: LIVRARE GRATUITA
  • Livrarea prin curierat rapid (SameDay Curier). Coletul va merge la adresa mentionată în comandă si va fi înmânat personal destinatarului de către curier.

Pe colet vor fi trecute datele dvs. de contact, necesare în cazul în care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionată. Este asadar important să ne comunicati, în formularul de comandă, un număr de telefon la care curierul să vă poată contacta în caz de necesitate.

Serviciu Destinatie Plasare comanda Livrare comanda
Curier 24/48h

Orice localitate din Romania, indiferent ca este vorba de un sat mic, sau de un oras mare.

 

 Luni - Vineri
(comenzi plasate pana in ora 15:30)
1-2 zile (24/48h)
   
   

 

Weekend

 

Marti / Miercuri

       
 

POLITICA DE RETURURI

 

Bijuterii-inox.ro iti garanteaza returul in termen de 30 zile indiferent de motivul pentru care doriti sa returnati produsul/e . In cazul in care produsul nu corespunde cu descrierea de pe site, sau daca a ajuns deteriorat la dvs plata transportului o vom suporta noi.

ATENTIE!  Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original si in starea in care le-ati primit, iar daca produsul comandat este trimis gresit din vina dumneavoastra ( ex. o marime gresita la inel), va trebui sa suportati costurile de transport .

Nu va faceti griji, va vom schimba produsul in cel mai scurt timp posibil. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati cererea de retur din contul dvs. de client, sau sa ne sunati la 0732834616,  si in cel mai scurt timp vom rezolva problema si schimba produsul .

Dupa ce stabilim telefonic schimbul produsului, a 2-a zi lucratoare va vom trimite coletul cu produsele noi alese de dvs. pentru a le primi la schimb. Pentru a va inmana coletul cu produsele noi, curierul va va cere colet la schimb (dvs. ii veti da bijuteriile pe care doriti sa le returnati, in cutia in care le-ati primit). Costul transportului pentru efectuarea schimbului va fi de 25 lei. (este vorba de 2 expeditii care trebuiesc platite firmei de curierat, si anume o expeditie cu produsele noi de la noi catre dvs, si a 2-a expeditie cu produsele pe care le returnati, de la dvs. la noi).

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului si doriti sa primiti banii inapoi va trebui sa ne comunicati un cont bancar in care sa va putem transfera banii in termen de 10 zile lucratoare.

ATENTIE!  Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original si in starea in care le-ati primit, iar daca produsul comandat este trimis gresit din vina dumneavoastra ( ex. o marime gresita la inel), va trebui sa suportati costurile de transport.

ATENTIE!  Produsele trebuiesc returnate doar prin serviciul de curierat rapid SameDay Curier, asa cum le-ati primit !