Fidelizare

 

Pentru a ne arata recunostiinta ca esti clientul nostru iti punem la dispozitie un program de fidelizare cum nu ai mai vazut nicaieri, cu reduceri de pana la 50% !!

Cum beneficiez de reducere ?

Ei bine, in primul rand trebuie sa fi cumparat cel putin odata de pe Bijuterii-inox.ro
In functie de cate comenzi ai facut te vei califca pentru urmatoarele discounturi:

  1. Reducere de 50 % la a patra comanda efectuata - COD VOUCHER =      FDL50
  2. Reducere de 35 % la a treia comanda efectuata -  COD VOUCHER =      FDL35
  3. Reducere de 20 % la a doua comanda efectuata - COD VOUCHER =      FDL20
  4. Reducere de 10 % daca ne recomanzi unui prieten (ca sa primesti aceasta reducere prietenul care face comanda pe site-ul nostru trebuie sa treaca la comentarii/sau sa ne spuna la telefon daca face comanda telefonica/ Numele tau si adresa ta de e-mail pe care sa iti trimitem codul voucherului)

 

Dupa ce ati beneficiat de reducerea de 50% intregul program o ia de la capat, si va trebui sa parcurgeti din nou fiecare etapa de discount. Acest lucru inseamna ca cea de-a 5 a comanda o veti plati la pret intreg, si incepand de la a 6 a comanda veti beneficia din nou de reduceri incepand cu discountul de 20%.

 

Cum folosesc Voucherul de Fidelitate ?

Ei bine, nimic mai usor, tot ce trebuie sa faci este sa introduci codul voucherului gasit in grila de mai sus in casuta '' Cod Cupon'' afisata in cosul de cumparaturi si sa apesi butonul Aplica Cod care apare in dreapta casutei , si reducerea va fi aplicata automat!